domenica 20 aprile 2008

Trota, insalata di patate e barbabietola, lattuga e tzatziki - Pastrav, salata de cartofi cu sfecla rosie si salata verde cu tzatziki


La trota pulita e cotta nella padella antiaderente ( senza olio ) prima dalla parte della pelle .

Pastravul curatat si prajit in tigaia de teflon ( fara nici un fel de grasime) mai intii pe partea cu pielea.


La lattuga condita con sale e olio.
Salata verde condimentata cu sare si ulei.

Le patate cotte a MO ( o lesse ) tagliate a fette e amalgamate con la barbabietola cotta e affettata, condite con sale e olio e se volete anche con aceto .
Cartofii copti la microunde ( sau fierti) taiati felii si amestecati cu sfecla rosie coapta si feliata, condimentati cu sare si ulei si daca doriti si putin otet.



Cetriolo a cubetti con aglio schiacciato, aggiungiamo yogurt, sale e aneto.
Castravete cubulete cu usturoi pisat, adaugam iaurt, sare si marar.